Тенекеджийските покривни услуги

Тенекеджийските покривни услуги са много важни при ремонта на покриви. Колкото и добре да е направен Вашият покрив, ако тенекеджийската част не е направена както трябва, то Вашият покрив ще протече при първия дъжд. Ние разполагаме с всички необходими инструменти за покривно тенекеджийство и Ви гарантираме високо качество и добре свършена работа.

Подмяна на улуци
Подмяна на улуци PVC покритие
Улами
Обшиване на комини

Подмяна на улуци и водосточни тръби

1. Подмяна на улуци – поцинковани По договаряне
2. Подмяна на водосточни тръби – поцинковани По договаряне
3. Монтаж на казанче – поцинковано По договаряне
4. Подмяна на улуци PVC покритие По договаряне
4. Подмяна на водостоци PVC покритие По договаряне
5. Монтаж на казанче PVC покритие По договаряне

Цените са по договаряне

 

Тенекеджийски услуги

1. Подмяна и обшиване на капандури По договаряне
2. Обшиване на комини По договаряне
3. Обшиване на бордове По договаряне
4. Подулучни и надулучни поли По договаряне
5. Улами По договаряне

Цените са по договаряне

ДРУГИ УСЛУГИ

РЯЗАНЕ НА ЛАМАРИНА

Надлъжно и напречно рязане на ролонна ламарина. ( поцинкована, поцинкована с PVC покритие, медна, цинкова, алуминиева, неръждаема ) Напречно от 75 мм. до 1500 мм. Дебелина до 2.0 мм. в зависимост от характеристиките на материала.

ЩАНЦОВАНЕ

Щанцов автомат. Богато разнообразие от инструменти.  Дебелина на ламарината от 0,5 мм. до 4,0 мм. ( неръждаема до 3,0 мм., алуминиева до 5,0 мм. )

ОГЪВАНЕ НА АБКАНТ

Производство на профили, по спецификация на клиента, с материали закупени от  МК Изосистеми или с материали на клиента. Възможност за договаряне при производство на количества с материали на клиента ( ишлеме ).  Дебелина на ламарината от 0,5 мм. до 2,0 мм. при максимална дължина 6000мм. ( неръждаема до 1,0 мм., алуминиева до 3,0 мм. )  Дебелина на ламарината от 0,5 мм. до 8,0 мм. при максимална дължина 3000мм. ( неръждаема до 1,0 мм., алуминиева до 10,0 мм. )  Ширината на профила е в зависимост от предвидените сгъвания, като пределната ширина  на ламарината при едностранно сгъване е 1150 мм.

НЕСТАНДАРТНО ПРОИЗВОДСТВО

Производство на водосточни тръби с диаметър над 120 мм. Производство на щуцер с диаметър над 120 мм. Производство на водосборни казанчета по размери на клиента. Производство на други нестандартни изделия.

ПОДГОТОВКА НА ИЗДЕЛИЯ

Изрязване на водосборни казанчета – стандартни и нестандартни за 5“ и 6“ улуци. Поставяне на щуцер – стандартни и нестандартни. Допълнителни решения.

ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ

При предварително договорени условия фирма  МК Изосистеми извършва транспортни услуги от производствената база до обект или склад на клиента.

Как да се свържете с нас

За всякакви запитвания можете да ни се обадите на посочените телефони ( телефон: 02/ 483 17 77 / мобилен телефон: 0886 004 503 ) или да използвате формата за контакт и ще се отзовем в най-кратки срокове.