Ekobit (Екобит) самозалепващи се ленти с алуминиево и медно покритие

ленти екобит

Ekobit(Екобит) е самозалепваща водозащитна лента на битумна основа, защитена с метално покритие. За производството на Ekobit, Изолтема използва най-висококачествени смеси от дестилиран битум и последно поколение полимери. Всички уплътнителни ленти Ekobit са защитени с метален слой, което дава широко разнообразие в характеристиките и външния вид и ги прави изключително дълготрайни. Заради тяхната гъвкавост и улеснено използване те от години се използват по целия свят, във всички географски и климатични области. Тяхната голяма слепваща сила ги прави идеални за изолиране и защита на всякакви повърхнини – метални, дървени, мраморни, керамични, бетонни, каменни и пластмасови. Те са идеални за използване както от непрофесионални апликатори така и от специалисти за граждански и индустриални изпълнения. Готови са за употреба след обикновено отстраняване на разделителния полиетиленов филм.

Bu-tylene самозалепващи се ленти

ленти

Bu-tylene е изолация на Изолтема на бутиленова основа разработена във варианти на уплътнителна лента и водозащитна мембрана за различни приложения. Последно разработения от Изолтема продукт Bu-tylene е резултат от напреднали изследвания в лабораториите им занимаващи се с хидроизолации. Продуктите Bu-tylene са резултат от над 20 години технологични постижения в производството на битумни самозалепващи се водозащитни и изолационни продукти. Идеални за изолация и водозащита на почти всякакви повърхнини и материали – пластмаса, стъкло, дърво, алуминий и стомана. Bu-tylene лентите за индустриална употреба са от състав даващ им широк спектър от лепкавост и вискозитет, цветове и съвместимости. Позволява да бъдат апликирани с минимален набор от инструменти. Също така част от бутиленовите продукти са двойно залепващи, произвеждани в ролки с различна дължина и ширина. Произвеждат се и ленти защитени с метално или синтетично покритие, които са много здрави и дълготрайни.

Elotene хидроизолации

Хидроизолация

Elotene Waterproofing е самозалепваща се битумна водонепропусклива мембрана, защитена със синтетично или тъкано покритие. За производството й са използвани най-висококачествени смеси от избрани дестилирани битуми и последно поколение полимери. Всички мембрани са с изолационни функции и защитени със синтетично или тъкано покритие, което ги прави подходящи за широк спектър употреби. Гъвкави и лесни за употреба тези мембрани са предпочитани за важни обществени и индустриални дейности по целия свят, във всички климатични и географски области. Това обяснява защо са били незаменим инструмент в хидроизолациите през последните 25 години. Постоянният технологичен състав на тези мембрани заедно със слепващата им сила и намалена дебелина обуславят здравина и дълготрайност, надхвърляща тази на хидроизолационните битумни мембрани. Elotene Waterproofing мембраните могат да бъдат поставяни на много повърхности – метал, дърво, стъкло, мрамор, керамика, бетон, камък и пластмаса, като могат да бъдат апликирани хоризонтално и вертикално, под и над земята. Те са идеални за използване както от непрофесионални апликатори така и от специалисти за граждански и индустриални изпълнения. Готови са за употреба след обикновено отстраняване на разделителния полиетиленов филм. Те също така са идеално решение за ускорени апликации и винаги осигуряват окончателен и дълготраeн резултат.