Дядо Божко

Фирмата изпълнява, както сгради с монолитни носещи конструкции, така също и със сглобяеми ноцещи контрукции, включително сгради със специално предназначение и технологии на изпълнение.

http://www.web.need.bg/diadobojko/

 

Дженерал Мембран

Висококачествени полимерно модифицирани битумни хидроизолационни мембрани, както за масова употреба , така и специализирани мембрани за приложение в мостовото и хидромелиоративно строителство, „покриви градина“, паркинги, гаражи и други.

http://www.general membrane.it/

 

Телога канадезе

Единствената окомплектована покривна система, включваща десет модела битумни, медни и титан-цинкови керемиди и повече от 200 разцветки: подложни мембрани за пароконтрол, покривни прозорци, аксесоари и други.

www.tegolacanadese.com

 

TEMA TEHNOLOGIES & MATERIALS

Специализиран HDPE мембрани ТЕФОНД и ИЗОСТУД, за жилищно и промишлено строителство, за защита на основи, фундаменти и сутерени, както и за тунелното и пътно строителство.

http://www.temacorporation.com/

 

IMPERTEK

Пълна гама аксесоари за хидро и топлоизолационни системи за плоски покриви, тераси градини и други. Аксесоарите, произведени от дутрал са напълно съвместими с битумна обработка и газопламъчното полагане на мембраните.

http://www.impertek.com/

 

ISOLTEMA

Високо технологични самозалепващи се ролки от модифициран битум с вградена противокъсаща армировка, продуктите ЕКОБИТ, в своята ботага цветова гама с алуминиево или с мендо покритие, служат като идеално допълнение при обработката на покривни детайли, около отдушници, антени, комини, покривни прозорци, дограма и други. Еластичната им структура позволява поемането на всякакви покривни форми. Самозалепващите се ленти ЕЛОТЕН се прилагат и като хирдоизолация на открити и подземни тръби и съоражения.

http://www.isoltem.com/

 

Стив 09

Основен предмет на дейност и специализация на фирмата са изработка и монтаж на безшевни улуци и водосточни системи, както и ремонт и изграждане на покриви и покривни конструкции.

http://www.stiv-engineering.com/

 

КОНТРАКТ СИТИ

КОНТРАКТ СИТИ е представител на новото поколение фирми в строителния бранш, с основен предмет на дейност – проучване, проектиране, изграждане на сгради и търговия с недвижими имоти.

http://www.contract-city.com/

 

Транспортни, логистични и спедиторски услуги

„АНБО Транспорт Спедитор“ ООД е компания, която се занимава изключително с транспортна и спедиторска дейност свързана с превоз на товари в страната и Европа. Основната цел на компанията е осъществяване на международна транспортна дейност и логистика. Компанията извършва висококачествени транспортни и логистични услуги, като се стреми непрекъснато да разширява кръга на предлаганите услуги.

http://www.transport-speditor.com/

 

Хотел Спектър Палас

Хотел „Спектър Палас“ работи сезонно през месеците май-октомври. Разполага с 2 апартамента, 12 тройни стаи и 36 стандартни стаи, модерно обзавеждане с голяма спалня или две отделни легла, създаващи атмосфера на спокойствие и уют.

http://www.spektar-palace.com/

 

Ремонт на входове

През последните години МК ИЗОСИСТЕМИ се специализира в ремонт на жилищни блокове. Дейността ни обхваща боядисване на входа и общите части, смяна на входна дограма, подмяна на домофонната система, подмяна на електрическата инсталация, смяна на ВИК инсталацията (вертикални щрангове), смяна на пощенските кутии.

http://www.remont-na-vhodove.bg/

 

Ред Хорсис Бус ЕООД

Транспортни услуги в София, страната и Европейския съюз

www.redhorseysbus.com

 

Технокомерс ООД

Магазини за домакински електроуреди, мебели, аудио, видео и климатична техника.

www.techno-bg.com