Традиция и престиж Керемидите Prestige дават нов живот на традицията покривите на престижни сгради да бъдат покрити с мед. Tegola Canadese притежава специална технология за производство на медни керемиди. Керемидите от серията Prestige са изградени от 8 пласта различни материали с обща дебелина от 5 мм. Фолиото, което ги покрива отгоре и отстрани, е от чиста (99.7%) мед, с дебелина 70 ?.

Битумни керемиди с метално покритие

Предимства:

  • Подходящо за всякакъв климат;
  • Пригодно за покрив с всякаква форма;
  • Не изискват поддръжка;
  • Не изисква допълнителни покривни аксесоари;
  • Подходящи за използване при покриви с различен наклон от 15 до 90 градуса;
  • Позволяват вентилация на покривното пространство;
  • Устойчиви на климатични промени;
  • Безопасни за обхождане;
  • Осигурени против подхлъзване.

Модели от този продукт

Метални керемиди

Метални керемиди с минерална посипка са изработени от няколко различни слоя. Основният метален лист е фабрично третиран и от двете страни със специална антикорозионна защита защита “AluZink” (55% алуминий +43,4% цинк+ 1,6% силикон). От горната страна на листа, върху акрилен слой разработен от фирмата въз основа на нейния дългогодишен опит, е впръскана минералната посипка. Всеки панел след това се обработва със специално патентовано безцветно покритие. Обработен по този начин, покривният керемиден панел притежава гаранция от 30 години.

MetroBond

Метални керемиди

Вие искате да направите нов покрив или да обновите стар като същевременно търсите ефекта на традиционните керемиди? В допълнение предимството на изключително лека конструкция и бърз монтаж? В този случай Metrobond е решението за вашия покрив. Този модел има класически изглед и затова може да се впише във всеки един архитектурен стил от традиционалния до най-съвременния.

MetroShake

Метални керемиди

Ако искате да направите нов покрив или да обновите стар като същевременно търсите ефекта на покритие с плочи? В допълнение да получите предимството на изключително лека конструкция и бърз монтаж? Тогава Metroshake е решението за вашия покрив. Този модел ви гарантира, че покривът ви ще представлява едно цяло.

MetroRoman

Метални керемиди

Ще правите нов покрив или ще обновявате стар като същевременно търсите ефекта на традиционните средиземноморски керемиди? В допълнение предимството на изключително лека конструкция и бърз монтаж? Metroroman е решението за вашия покрив. Междувременно тези керемиди с южен стил са се наложили в цяла Европа. Затова моделът Metroroman може да бъде положен на всеки покрив дори и в страни с не толкова интензивно слънцегреене.

MetroShingle

Метални керемиди

Ако търсите алтернатива на битумните керемиди и покритията от плочи и в допълнение да получите предимството на изключително лека конструкция и бърз монтаж, при изграждането на нов покрив или обновяването на стар? В този случай Metroshingle е решението за вашия покрив. Уникално за този модел е монтажът без никакви видими скрепителни елементи