Защо външна настилка върху система от подпори?

Регулируемите подпори са една от най-развитите съвременни системи за полагане на екстериорни настилки от плочи. Тя е базирана на регулируеми модули, които надеждно поддържат подовите покрития и осигуряват елегантен и хомогенен вид на настилката. Системата успешно решава проблеми с влага и видими инсталации, без да се изискват радикални структурни промени в сградата.

подпори

Свободата да изразиш себе си

Качество, сигурност и адаптивност характеризират иновативните системи от подпори за екстериорни двойни подове. Този тип конструкции осигуряват многообразие от възможности за дизайн и функционалност при реализиране на Вашите идеи.

Отлично решение за скриване на тръби и инсталации
Двойните подове позволяват инсталациите да бъдат скрити между настилката и хидроизолационното покритие, като същевременно лесно могат да бъдат ревизирани.
подпори

По-добра топлоизолация
Кухината между подовото покритие и основата стимулира постоянна циркулация на въздух. По този начин се създават по-благоприятни условия за работа на хидроизолационната мембрана, подобряват се топлотехническите параметри, защитава се основата от ултравиолетовите лъчи.
подпори

Бързо отводняване
Фугата между плочите позволява по-бързо оттичане на водата към основата и отводнителната система
подпори

Винаги гладко подово покритие с бърз достъп за ревизия
Със системата от подпори лесно можете да компенсирате леки неравности и дефекти в основата за постигане на здраво и гладко подово покритие
подпори

 

Конструкцията е разработена така, че да осигурява лесен и бърз достъп до основата и прилежащите инсталации, без увреждане на настилката

Успешно поемане движенията на конструкцията.
Тъй като подпорите и плочите са независими елементи, системата поема успешно разширения и движения на конструкцията.
подпори

 

Значително по-ниско тегло
Двойните подове не изискват специална подготовка на основата. Те представляват олекотено решение, което води до икономии при изграждане на основата и последващата настилка.
подпори

 

Бърз, безопасен и безпроблемен монтаж
Подпорите за екстериорни подове се поставят директно върху хидроизолационната мембрана или всеки друг вид основа за подова настилка. След първоначалното регулиране, настилката се нивелира прецизно с помощта на специален ключ, дори след като всички плочи са положени.

Comments for this post are closed.