Всичко за ВОРОНКИ на едно място

ВОРОНКИ

Воронката е предназначена за вертикално отвеждане на дъждовна вода от плоски покриви, обитаеми тераси, покриви на няколко нива и покриви – градини. Подходящи са за използване с всички видове АРР и SBS модифицирани битумни хидроизолации, както и за покриви покрити само с битум. Материалът, от който са изработени – специален синтетичен каучук (IGOM). Има висока устойчивост на UV лъчи, озон и други атмосферни и химични агенти и висока гъвкавост при ниски температури. Това позволява използването им в широк температурен диапазон.

Воронки

Решетка за воронка. Предназначението и е да спира проникването на листа, камъчета и други боклуци в отводнителната система на покрива. Може да се използва при воронки с диаметър е от 75 до 125 мм. Произведен е от еластичен, пластичен материал, които се поставя в тръбата.

Воронки

Воронките със странично оттичане се препоръчват, когато водоприемникът се намира далеч от вертикалния щранг и за достигането му се налага връзка с хоризонтална тръба. Когато връзката на воронката е с битовата канализация, за избягване на неприятната миризма се използва воронка – сифон. Прилагат се при плоски покриви, тераси, бани, гаражи, перални помещения и др. , но не и в зони, където е възможно замръзване.

Воронки

Използват се заедно с полимерна (ABS) защитна решетка и разтегателна основа (наставка над сифон).

Воронки

Comments for this post are closed.