Реалицирани хидроизолации на плосък покрив

Хидроизолация на плосък покрив - бул. Цариградско шосе

Хидроизолация на плосък покрив - Дом на хумора Габрово

Музеят ДОМ НА ХУМОРА И САТИРАТА е един от 100-те национални туристически обекти на България
На страница 16 от най-новото издание на книжката „100 национални туристически обекта“ ентусиазираните туристи могат да „запечатат“ посещението си в 4 емблематични за региона на Габрово туристически обекти. Сред тях е и единственият в България музей на световното хумористично изкуство – Домът на хумора и сатирата, който зае своето място сред най-посещаваните туристически забележителности в страната.

Хидроизолация на плосък покрив - Heros гр. Габрово

ХЕРОС ЕООД е динамично развиваща се компания. За 16 години в бранша се е утвърдила като водеща фирма не само в региона, но и в България. ХЕРОС ЕООД е дистрибутор на всички видове мазут, дизелови горива и бензини А 95 Н, А 98 Н, промишлен газьол, газ пропанбутан, производство на ЛУКОЙЛ – Нефтохим Бургас.

Хидроизолация на плосък покрив - Interlogistika

ИНТЕРЛОГИСТИКА  е транспортно логистична фирма, регистрирана през 1990 г.
Главният ни офис е във Варна, имаме офиси и в София, както и във всички областни градове на България. В края на 2010-та година влезе в експлоатация новият ни логистичен център разположен в района на Летище София. Със своята модерна складова и офис база, логистичен център София разширява възможностите ни и подобрява качеството на предлаганите от нас услуги.

Хидроизолация на плосък покрив - Martelo гр. Габрово

Хидроизолация на плосък покрив - Отворено Общество гр. Габрово

Хидроизолация на плосък покрив - Pizza Младост

Хидроизолация на плосък покрив - STS Електроника гр. Габрово

Политиката на СТС Електроникс ООД е да има почтено и коректно отношение към своите партньори. Целта ни е да имаме качествено и ефективно обслужване. За нас е важно да бъдете повече от клиенти. Желанието ни е да бъдете наши партньори. Винаги сме готови да откликнем на всякакви конструктивни предложения. Oтстраняването на всеки недостатък е една крачка напред в процеса на усъвършенстването.

Хидроизолация на плосък покрив - "Twins centre" гр. София

Сграда „I”част от комплекс с офис сгради – „Twins”център
Тази модерна бизнес сграда се намира на една от основните градски артерии на град София.

Тя е част от комплекс от офис сгради с уникално за съвременната градска среда качество. Съчетава луксозните условия за работа и обитаване.